Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Bune ca aperitive, usor de preparat, apreciate de cei din jur si foarte prezentările!
Ouale le fierbem în apă cu sare cca 8-10 minute. Le lăsăm să se răcească, apoi le curățăm de coaja cu grija ca sa nu le rupem. Le tăiem pe fiecare in jumate.
Scoatem gălbenușurile într-un castron, apoi le pasam bine cu furculita. Adăugăm pateu de ficat, mustarul si maioneza, saram si piperam după gust, apoi omogenizam bine. Punem compoziția rezultată într-un pos cu stea mare si umplem jumătățile de ou. Ornam după preferinta si dam la rece cateva ore, apoi servim.
Pofta buna!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult